Microsoft 365 a korszerű irodai megoldás

A Microsoft 365 (korábbi nevén Office 365) egy olyan megoldáscsomag, ami többek között tartalmazza az eddig jól ismert Office alkalmazások (Word, Excel, Outlook, PowerPoint) mindig naprakész változatát, egy korszerű levelező rendszert, az alkalmazottak együttműködését segítő közös tárterületet és még több hatékonyságot növelő alkalmazást is!

Hatékonyabb
együttműködés

A Microsoft 365 rugalmas és jól ismert eszközeivel a csapatok különböző eszközökön és platformokon működhetnek együtt.

Munka
bárhonnan

Akár online, akár offline dolgozik a számítógépén, táblagépén vagy telefonján, a Microsoft 365 mindig kéznél van.

Magabiztos
munka

Ön szabályozhatja a szervezetén belüli adatbiztonság szintjét a beépített adatvédelmi és finomhangolható felhasználói vezérlőknek köszönhetően.

A csomagok tartalma


 • A Microsoft 365 a Microsoft felhőalapú szolgáltatásait foglalja magába, kiegészítve a jól megszokott telepíthető Office alkalmazásokkal (mint például a Word, Excel, PowerPoint vagy akár az Outlook).

 • Telepítheti az Office-t PC vagy Mac rendszerű számítógépére, továbbá használhatja útközben a táblagépén vagy okostelefonján, minden egyéb esetben pedig elérhető az Office Online, web-es verziója.

 • Bárhogyan alakítsa gondolatait, a OneNote-ban ügyes segítőre talál. A toll és papír szabadságával írhat, gépelhet és rajzolhat. Ötleteihez az interneten kereshet képeket, és rögtön ki is vághatja őket.

 • Nagyvállalati színvonalú professzionális e-mail szolgáltatást, naptárat és névjegyalbumot használhat bármilyen eszközön, legyen az PC, mobileszközök vagy webböngésző.

 • A Microsoft 365 SharePoint megoldása egyszerűvé teszi a fájlok munkatársakkal, ügyfelekkel és partnerekkel való biztonságosabb megosztását. Dolgozzanak együtt a közös dokumentumokon!

 • A saját, privát fájljait bárhonnan, bármilyen eszközön elérheti a Microsoft OneDrive-on keresztül.Szükség esetén a kiválasztott dokumentumok bárkivel megoszthatók és közösen szerkeszthetők munkatársaival, de akár családtagjaival is.

 • Üzenetküldés, értekezlet és képernyőmegosztás egyetlen Office-kompatibilis alkalmazásból. Tartson online értekezletet valós idejű jegyzeteléssel és képernyő-megosztással.

 • Yammer zárt körű közösségi hálózat, amely segít Önnek és vállalatának, hogy minden alkalmazottja értesüljön a legfrissebb eseményekről, hírekről.

 • A tartalom és a csevegéselőzmények bármikor megtekinthetők a csapat csevegésében vagy privát csevegésben. A tartalom és a csevegéselőzmények bármikor megtekinthetők a csapat csevegésében vagy privát csevegésben.

 • Számolja fel a káoszt a csapatmunkában, és növelje a hatékonyságot. A Planner megkönnyíti csapatának az új tervek létrehozását, a tevékenységek rendszerezését és hozzárendelését, a fájlok megosztását, a folyamatban lévő munkák megbeszélését és a haladási állapot frissítését.

 • Adatok kezelése magasabb szinten. Egyszerűen létrehozhatja saját adatbázisappjait olyan formátumokban, amelyek a legjobban szolgálják vállalkozása igényeit.

Miben tudunk segíteni?


Microsoft 365 licensz
értékesítés

Microsoft 365 környzet
kialakítása

Meglévő levelezések
migrálása

Microsoft 365 alkalmazások
konfigurálása, beállítása

Kiemelt támogatás

Probléma elhárítás

Tanácsadás és oktatás

Fejlesztések (pl. SharePoint, PowerApps, Automatizációk)

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjen ajánlatot

Keresse munkatársainkat

Próbálja ki

Regisztrájon 30 napos ingyenes próbaverziót

Vállalkozása számára a legjobb megoldást kínáljuk a legjobb árakon!