Üzleti Gmail, Dokumentumok, Drive és Naptár

A Google Workspace (korábbi nevén G Suite) egy olyan felhőalapú, hatékonyságnövelő alkalmazáscsomag, amellyel Ön és csapata egyszerűbben tarthat kapcsolatot és végezheti munkáját bárhonnan, bármilyen eszközön. Egyszerűen használható és kezelhető, így segítségével hatékonyabban és az igazán fontos dolgokra összpontosítva dolgozhat. A telepítéssel és beállításokkal pedig ne bajlódjon, bízza ránk ezeket!
Internetalapú levelezés, címtár-, feladat-, naptár-, webhelykezelés és dokumentumhasználat, bárhonnan!

Céges e-mail-címek:
@sajatceg.com

Küldjön professzionális megjelenésű leveleket céges e-mail-címéről (nev@sajatceg.com), és hozzon létre csoportos levelezőlistákat (például ertekesites@sajatceg.com).

Mindenre elegendő
tárhely

A G Suite Basic kiadása minden felhasználónak 30 GB online tárhelyet biztosít. Ha korlátlan tárhelyre van szüksége, frissítsen Business, Enterprise vagy Team kiadásra.

Nonstop
ügyfélszolgálat

Hívjon minket vagy küldjön e-mailt a Google ügyfélszolgálatának – robothang helyett valódi munkatársaink állnak örömmel rendelkezésére. Emellett a súgóban is gyorsan megtalálhatja a választ a kérdéseire.

Speciális felügyeleti
vezérlők

Felhasználókat vehet fel és távolíthat el, csoportokat hozhat létre, és biztonsági beállításokat (például kétlépcsős azonosítást és egyszeri bejelentkezést) adhat meg, mindezt egy központi felügyeleti konzolon.

Mobileszközök
kezelése

Az eszközkezelési rendszerünkkel egyszerűen megtalálhatja az eszközöket, jelszót állíthat be, és szükség esetén törölheti az adatokat, így biztonságban tudhatja vállalkozása adatait.

Egyszerű
adatmigráció

A migrációs eszközeinkkel és szolgáltatásainkkal a jelenlegi tárhelyéről egyszerűen helyezheti át a szervezet fontos adatait a G Suite rendszerbe.

A csomagok tartalma


 • Gmail
  Egyéni e-mail címek használata és sok más

  30 GB tárhely a postaládában. Kompatibilis a Microsoft Outlookkal és más levelezőprogramokkal Hirdetésmentesség, nonstop támogatás és egyebek. Növelje ügyfelei bizalmát professzionális e-mail címekkel. Annyi csoportos levelezőlistát hozhat létre, amennyire vállalatának csak szüksége lehet.

 • Naptár
  Internetes naptárak csapatoknak tervezve

  Töltsön kevesebb időt a tervezéssel, többet a végrehajtással: a megosztható naptárak zökkenőmentesen működnek együtt a Gmail, a Drive, a Névjegyek, a Webhelyek és a Hangouts szolgáltatással, így mindig tudni fogja a következő lépést.

 • Google+
  Mélyítse el a kapcsolatot a munkatársaival

  A Google+-szal mindenkinek lehetővé teheti, hogy a különböző témákban megossza tudását és ötleteit a többiekkel. Tartson lépést a kedvenc témáit érintő hírekkel, és mutassa meg Ön is szakértelmét. A gyűjteményekkel egyszerűen csoportosíthatja a bejegyzéseket témakör szerint, így mindenki megoszthatja a tudását és azokat a tartalmakat követheti, amelyek a legjobban érdeklik.

 • Hangouts meeting
  Céges videoértekezletek

  Bármerre jár, tarthatja a kapcsolatot csapatával. Az egyszerű csatlakozási lehetőséget nyújtó videomegbeszélések útiköltség nélkül nyújtják a személyes találkozás lehetőségét. A teljesen integrált G Suite-funkcióknak köszönhetően közvetlenül egy Naptár-eseményből vagy e-mail-meghívóból is bekapcsolódhat a megbeszélésbe.

 • Dokumentumok
  Szövegszerkesztés csapatoknak

  Közvetlenül böngészőjében hozhatja létre és szerkesztheti dokumentumait, nincs szüksége külön szoftverre. Egyszerre több személy dolgozhat, a rendszer pedig minden módosítást automatikusan ment.

 • Táblázatok
  Fejlett, gyors, internetes táblázatok

  Külön szoftver nélkül hozhat létre táblázatokat böngészőjében. Az egyszerű feladatlisták kezelésétől kezdve a diagramokkal történő adatelemzésig mindent kezelhet grafikonokkal, szűrőkkel és kimutatási táblázatokkal.

 • Űrlapok
  Könnyen létrehozható felmérések és űrlapok

  Többletköltségek nélkül hozhat létre egyéni űrlapokat felmérésekhez és kérdőívekhez. Minden adatot egyetlen táblázatban gyűjthet össze, és az adatokat közvetlenül a Google Táblázatok szolgáltatásban elemezheti.

 • Diák
  Közösen létrehozott gyönyörű prezentációk

  Letisztult prezentációkat hozhat létre és szerkeszthet közvetlenül böngészőjében, mindenféle szoftver nélkül. Többen dolgozhatnak egy időpontban, így mindig mindenki a legújabb verziót látja.

 • Google webhelyek
  Egyszerűen hatékony csapatwebhelyeket

  Készítsen közös munkával interaktív, jó minőségű webhelyeket csapatok, projektek vagy események számára. A webhelyek minden típusú képernyőn jól mutatnak – az okostelefontól az asztali számítógépig. Mindezt tervezési vagy programozási jártasság nélkül.

 • Google Drive
  Egyszerűen tárolhat, szinkronizálhat és oszthat meg fájlokat

  Biztonságban, egy helyen tárolhatja céges adatait. Könnyen hozzájuk férhet asztali és mobileszközökről is, és felügyelheti a csapatos fájlmegosztást. A G Suite Business, Enterprise és Team kiadásai korlátlan felhőbeli tárhelyet kínálnak, így fájljainak mindig lesz elég helye.

 • Google cloud kereső
  Pontos és hatékony keresés

  A G Suite csomag a Google hatékony keresőmegoldását alkalmazza, így Ön könnyűszerrel kereshet a céges tartalmak között. A Google Cloud Search minden kérdését megválaszolja, és releváns javaslatokat biztosítva könnyíti meg a napot, akár a Gmailben, a Drive-ban, a Dokumentumokban, a Táblázatokban, a Diákban, a Naptárban vagy más szolgáltatásban keres.

 • Felügyelet
  A G Suite kezelése a szervezetben

  Könnyedén felvehet felhasználókat, kezelhet eszközöket és konfigurálhat biztonsági és egyéb beállításokat, hogy az adatok biztonságban maradjanak. Hiszünk benne, hogy egy jó felügyeleti rendszer használatához nincs szükség kézikönyvre.

 • Széf
  Archiválás és elektronikus adatfeltárás hozzáadása

  Kezelheti, megőrizheti, keresheti és exportálhatja a szervezet levelezését és a rögzített csevegéseket. A Széf a G Suite Business és Enterprise kiadások része.

 • Mobil
  Mobileszközök kezelése

  Az Android, iOS, Windows és más rendszert használó okostelefonokon is egyszerűen beállítható mobilkezelési funkciókkal alkalmazottait elégedetten, adatait pedig biztonságban tudhatja.

Miben tudunk segíteni?


G Suite licensz
értékesítés

G Suite környzet
kialakítása

Meglévő levelezések
migrálása

Kliens oldali
beállítások

Kiemelt támogatás

Probléma elhárítás

Tanácsadás és oktatás

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjen ajánlatot

Keresse munkatársainkat

Próbálja ki

Regisztrájon 14 napos ingyenes próbaverziót

Vállalkozása számára a legjobb megoldást kínáljuk a legjobb árakon!