Néhány szó rólunk

Cégünk 2014-ben azzal céllal alakult, hogy magas szintű informatikai szolgáltatást és támogatást biztosítson ügyfeleik számára.
Főbb tevékenységeink közé tartoznak a ügyfélkapcsolati (CRM) megoldások felmérése és bevezetése, weboldalak kialakítása, egyedi szoftverekfejlesztések, Microsoft és Google licenszek értékesítése, valamint online irodai megoldásokkal (Office365, GSuite) támogatjuk ügyfeleink hatékonyabb működését. Vállalkozásunk ezen felül számos egyéb kiemelt szolgáltatással is segíti partnereik napi működését.
"Küldetésünk, hogy az általunk elkészített innovatív megoldásokkal támogassuk ügyfeleinket üzleti sikereik elérésében, amelyek segítségével tartós előnyre tehessenek szert versenytársaikkal szemben."
Munkatársaink az innováció és a kreativítás szellemében, valamint sokrétű tapasztalataikat felhasználva, támogatják ügyfeleinket céljaik elérésében.
  • Gyorsaság és Precizítás
  • Tudás és Tapasztalat
  • Menedzselt szolgáltatások
  • Munka minősége
Amennyiben kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük keresse fel munkatársunkat a kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségeink egyikén és válaszolunk minden kérdésére.